بله ممکن است کاتاراکت (آب مروارید چشم) پس از اِعمال لیزر قرنیه چشم در فرد بروز پیدا کند. وارتباطی به آن ندارد

افراد به هیچ عنوان اجازه هیچ گونه خود درمانی ای نداشته و نباید بدون تجویز و ویزیت پزشک از قطره و یا دارویی استفاده نمایند، در صورت بروز عفونت و التهاب افراد تنها باید بلافاصله خود را به پزشک خود رسانده و با کمک وی سعی بر درمان و اقدامات احتمالی نمایند.

بله استفاده کردن از عینک های آفتابی بخصوص پس از PRK لازم است

خیر! همان طور که استفاده از لوازم آرایش به هنگام عمل جراحی ممنوع اعلام میشود افراد نمی توانند تا چندین هفته پس از جراحی از لوازم آرایشی برای چشم خود استفاده کنند زیرا چشم تا مدتی بهبودی کامل پیدا نمی کند و احتمال بروز عفونت و التهاب نیز برای آن وجود دارد و آرایش کردن چشم می تواند احتمال آن را بالا برده و آن را تشدید کند.

خیر ، این مطالب صحیح نبوده و ریشه علمی ندارد. تغییرات ناشی از ارتفاع بر روی دید بسیار جزئی است .

بلافاصله بعد از جراحی و به خصوص در روزهای اول این مسئله بیشتر خطرناک است.

خیر، این حالات روحی و روانی ممکن است سبب تغییرات گذرای دید شوند، اما بر نتیجه عمل تاثیری ندارد. البته صلاح است در چند روز اول پس از عمل گریه زاری نشود.

تامدتی بعد از عمل لیزر PRK به عینک آفتابی و جاذب اشعه ماوراء بنفش نیاز است. اصولا برای محافظت چشم در مقابل نور ماوراء بنفش خورشید، استفاده از عینک آفتابی حتی برای فردی که تحت عمل قرار نگرفته نیز پیشنهاد میگردد.

آلودگی صوتی اگر مداوم و طولانی نباشد ، برای چشم عمل شده ، خطری ندارد .

استفاده از رنگ مو پس از جراحی لیزر بلامانع است، ولی در هه مواقع و برای همه افرادی که این کار را انجام می دهند، لازم است از داخل شدن ذرات رنگ به داخل چشم ها جلوگیری شود .

بله، پس از جراحی به خصوص در روزهای اول، در معرض باد قرار گرفتن چشم ها باید با احتیاط زیاد باشد. زیرا اگر باد دارای ذرات معلق بوده و با سرعت به قرنیه برخورد کند، احتمال بروز عفونت می رود. بنابراین در صورتی که بیمار عمل شده، نیاز به موتور سواری دارد، باید از عینک محافظ استفاده کند تا مانع از اصابت این ذرات به قرنیه گردد .

چند روز پس از PRK ولیزیک (که چسبندگی فلاپ, لایه سطحی قرنیه که برش داده شده کامل شود)، گریه که افزایش اشک در سطح قرنیه می باشد، دیگر تاثیری بر نتیجه جراحی و بر دید نهایی بیمار نخواهد داشت .

انجام تزریق و جراحی فک و دندان تاثیری بر روی نتیجه لیزر ندارد و بیمار با آسودگی خاطر می تواند نسبت به این امور درمان اقدام نماید .

خیر، مصرف این گونه داروها برای بیماران عمل شده هیچ گونه تاثیر سوئی نداشته و مصرف آن برای بیماران بالامانع است .

خیر . جراحی لیزر تنها بر روی قرنیه انجام شده و بر روی رنگ پلک ها و پوست اطراف چشم تاثیر نمی گذارد . کبودی اطراف پلک ها که در برخی افراد دیده می شود ، ناشی از ساختار زیر پوست این نواحی است که با درمان های تخصصی پوست بهبود می یابد .

اصولا توصیه میشود از لنز رنگی خیلی استفاده نگردد ، ولی پس از لیزر نیز می توان آن را با احتیاط بسیار ( فقط در صورت اصرار بیمار ) مورد استفاده قرار داد .

بله ، پس از چند ماه با رعایت احتیاط های واجب و بهداشتی در صورتی که چشم پزشک صلاح بداند و شماره باقیمانده بالا باشد ، لنز تماسی را می توان مورد استفاده قرار داد .

خیر ، پس از لیزر اگر چه تا مدت کوتاهی کار چشمی در فاصله نزدیک ممکن است با تاری توام باشد ، اما با گذشت زمان بهتر خواهد شد و هیچ گونه اثر سویی در جهت ضعیف تر شدن شماره و دید چشم به علت این گونه فعالیت های چشمی گزارش نشده است . در کوتاه مدت کار با مانیتور سبب تسریع بروز علائم خشکی چشم می گردد که با گذشت زمان بهبود می یابد .

لیزر عمل خارج چشمی محسوب شده ، حتی بلافاصله بعد از عمل نیز خم و راست شدن و رکوع و سجده هیچ کدام مانعی ندارد . ممکن است فعالیت بدنی بلافاصله پس از لیزر ، ایجاد فشار و قرمزی چشم نماید که بهتر است تا زمان بهبودی کامل مراعات لازم انجام پذیرد .